Navigation Menu

Politica de confidentialitate

LaPlimbare.com („Companie”) se angajeaza sa mentina confidentialitatea si integritatea informatiilor cu caracter personal cu care poate intra in contact, prin interactiunea utilizatorilor cu site-urile sale, activitati de marketing, alte operatiuni si/sau prezenta online.

Aceasta politica de confidentialitate („Privacy Policy”), reglementeaza toate activitatile companiei.

Politica de confidentialitate explica utilizatorilor nostri modurile prin care compania obtine informatii cu caracter personal de la acestia, cum Compania le colecteaza si foloseste, si modul in care utilizatorii pot restrictiona utilizarea sau divulgarea datelor cu caracter personal. Compania isi rezerva dreptul de a modifica periodic politica sa. Modificarile aduse politicii de confidentialitate vor fi postate pe site-ul companiei si vor intra in vigoare in momentul postarii lor.

In situatia in care exista schimbari in practicile companiei cu privire la datele cu caracter personal, compania va aplica acele practici la aceste date numai dupa ce va fi publicat respectivele politici amendade, mai putin in cazul in care avem acordul/consimtamantul dumneavoastra.

Tipurile de informatii pe care le obtinem de la vizitatorii site-ului nostru

Compania obtine informatii cu caracter personal despre vizitatorii site-ului pe care acestia le furnizeaza in mod voluntar. Puteti accesa site-urile companiei, fara a dezvalui datele dumneavoastra personale. Compania poate utiliza semnalizatoare Web (de exemplu, cookie-uri), pentru a urmari utilizarea site-urilor sale si pentru a urmari de pe ce site-uri au venit acestia, dar nu colecteaza date cu caracter personal prin intermediul acestor cookie-uri.

Tipurile de informatii pe care le colectam de la clientii nostri

Informatiile personale furnizate companiei de catre clientii sai pot fi utilizate pentru a crea numele si parolele de login pentru produsele si serviciile companiei nostre.

Informatiile financiare care sunt furnizare companiei sunt folosite pentru a verifica identitatea potentialilor clienti, capacitatea si autoritatea de a plati pentru produse si/sau servicii, si/sau pentru a factura clientilor aceste produse si/sau servicii.

Cum folosim informatiile pe care le colectam de la clientii nostri

Compania poate utiliza informatiile colectate de la clientii sai pentru a le cere informatii in legatura cu reclamatii aduse de catre consumatori si pentru raspunsuri la campaniile sale de marketing, pentru a oferi serviciile solicitate de client, pentru a informa clientii cu privire la schimbarile aduse serviciilor, pentru a oferi clientilor informatiile sau serviciile cerute Companiei si sa corespondeze cu clientii sai cu privire la orice aspecte ale unei relatii tranzactionale existente cu acestia.

Compania poate divulga datele personale ale vizitatorilor de pe site-ul sau filialelor , afiliatilor si/sau altor organizatii sau terte parti. De asemenea compania poate vinde sau inchiria informatiile colectate pe acest site tertelor parti.

Compania poate de asemenea divulga informatii, inclusiv datele cu caracter personal colectate pe site-ul sau in urmatoarele situatii:

  • la primirea unei cereri guvernamentale autorizate si autentificate corespunzator prin care se cer aceste informatii.
  • ca raspuns al unei citatii sau al unui ordin judecatoresc.
  • pentru a se conforma cu legile in vigoare.
  • ca raspuns al unei anchete de frauda in care se vizeaza un anumit client.
  • intr-un efort de a proteja persoana sau a bunurile de un angajat al companiei sau de o terta parte.

In cele din urma, Compania poate, in viitor, decide sa vânda, sa fuzioneze sau sa reorganizeze in alt mod afacerea sa.

Compania isi rezerva dreptul de a transfera si dezvalui toate informatiile, inclusiv informatiile cu caracter personal entitatilor asociate in astfel de circumstante, dar datele colectate de companie vor fi guvernate de politica de confidentialitate in vigoare la momentul inscrierii dumneavoastra, numai daca nu sunteti de acord cu noile reglementari aduse politicii de confidentialitate.

Actualizarea informatiilor dumneavoastra

Clientii pot accesa, corecta, si actualiza informatiile pe care le-au furnizat companiei nostre trimitand un e-mail la contact@LaPlimbare.com sau contactand serviciul nostru de relatii cu clientii.

Dezabonarea de la marketeri terte parti care au folosit serviciile companiei

Compania poate furniza servicii de hosting pentru companiile de marketing online, de exemplu, aceasta poate oferi dreptul de a utiliza IP-uri tertelor parti in scopul marketingului online. In cazul in care primiti mesaje comerciale de la unul din clientii companiei noastre si doriti sa va dezabonati, compania va trimite toate cererile de dezabonare primite de la dumneavoastra catre clientul raspunzator.

Puteti trimite cererea dumneavostra de dezabonare la adresa de email abuse@LaPlimbare.com , iar noi vom trimite cererea dumneavostra catre clientul raspunzator de trimiterea acestor e-mailuri.

Prelucrarea datelor pentru rezidentii Uniunii Europene

Legile privind confidentialitatea datelor cu caracter personal difera semnificativ in Uniunea Europeana (UE) fata de cele ale Statelor Unite (SUA). Pentru a face aceste diferente, SUA si UE au creat Safe Harbor care defineste practicile reciproc acceptate de confidentialitate. Compania aderea la principiile Safe Harbor. Pentru mai multe informatii accesati www.export.gov/safeharbor. Prin furnizarea de informatii companiei, ati luat la cunostinta ca aceasta opeabuse@dscnet.eureaza in Statele Unite si sunteti de acord ca aceasta sa foloseasca informatiile oriunde este nevoie, inclusiv inafara granitelor, sa efectueze servicii si operatiuni furnizate de acest site; si ca o astfel de utilizare a datelor de catre Companie se supune termenilor si conditiilor mentionate in aceasta Declaratie de confidentialitate.

Confidentialitatea copiilor

Compania se angajeaza sa asigure confidentialitatea copiilor. Compania nu accepta cu buna stiinta date cu caracter personal de la copii cu varsta mai mica de 13 ani. Site-ul companiei, precum si produsele si serviciile sale, nu sunt dezvoltate pentru copii. Persoanele cu varsta sub 18 ani nu sunt eligibili pentru a face afaceri cu noi.

Dreptul de a va contacta la telefon

Oferirea numelui si a numarului de telefon pe site-ul companiei noastre, sunteti de acord cu faptul ca actul dumneavoastra constituie acordul de a va contacta conform Regulamentului Vanzarilor prin Telemarketing (16CFR 310 et seq.). Chiar daca numarul dumneavoastra de telefon exista in lista Federal Trade Comission Do-NOT-Call, ne rezervam dreptul de a va contacta in scopuri de Telemarketing.

Securitate

Compania depune toate eforturile pentru a proteja informatiile utilizatorilor sai.

Va rugam sa luati in seama, ca nici o transmisie de date pe Internet nu poate fi garantata ca fiind complet sigura. Prin urmare, compania nu poate garanta ca informatiile dvs. vor fi absolut sigure. Orice transmitere de date prin intermediul site-ului nostru este pe propriul risc. Cu toate acestea, accesul la informatii este strict limitat, si nu sunt accesibile publicului.

Acces

Consumatorii care doresc sa revizuiasca datele cu caracter personal colectate de companie pe acest site sunt rugate sa scrie la urmatoarea adresa de e-mail: contact@LaPlimbare.com.

Compania poate urma anumiti pasi pentru a confirma identitatea consumatorului, intr-un efort de prevenire a furtului de identitate. Consumatorii care doresc sa revizuiasca datele cu caracter gestionate si / sau colectate de catre o terta parte trebuie sa contacteze compania tert responsabila decolectarea de date cu caracter personal ale consumatorului.